Koltai Tamás

Ceremóniamester

Kedves Jegyespár!

Megtisztelő, hogy az oldalamat látogatod. Engem Koltai Tamásnak hívnak, ceremóniamesterként valamint lemezlovasként is segítek pároknak esküvőjükön, illetve az azt megelőző készülődésben, szervezésben.

"Nektek csak az igent kell kimondani..."

Bemutatkozás

Koltai Tamás vagyok, 10 éve lemezlovas, 6 éve rádiós műsorvezető, és 5 éve színpadi műsorvezető. Ceremónia mesterként 2016 nyara óta tevékenykedem, előtte rengeteg lagziban dolgoztam lemezlovasként, ebből fejlődött tovább a tevékenységi köröm. Rengeteg rendezvénnyel a hátam mögött, büszkén mondhatom, hogy maximalista mentalitású vagyok, és hála Istennek a pozitív visszajelzések is állandóan bizonyságot adnak erről.

Egyedi játékok, spontán humor

Ceremóniamesteri munkám során feltétlenül törekszem arra, hogy a Ti elképzelésetek szerint történjen minden esemény! 

Ha unod a sablonos vicceket, és nem szeretnéd azt sem, hogy egy rátok erőltetett amolyan “jól begyakorolt” forgatókönyv alapján történjen a NAGY napotok, akkor én leszek számotokra a megfelelő ember! 

Műsorvezetői rutinomnak köszönhetően minden váratlan helyzetet kellően letudok reagálni még akkor is, amikor épp tortavágás előtt 10 mp-el lopják el a menyasszonyt (igen volt ilyen is…).


Nem hagyom unatkozni a násznépet!

Vidám és barátias hangulat jellemzi az általam irányított esküvőket, ahol nagyon fontosnak tartom azt, hogy sose szerepeltessem túl magam hiszen ez a nap RÓLATOK szól! Nem lesznek obszcén feladatok, sem ízléstelen “nászéjszakás” poénok, viszont garantáltan nem hagyom unatkozni a násznépet!

 Fontosnak tartom, hogy egyeztetünk egy időpontot, amikor vagy személyes találkozunk, vagy videóhívásban beszélgetünk. Ezt én azért tartom elengedhetetlennek, mivel úgy gondolom, hogy aki szeretné rám bízni élete egyik legfontosabb napját, abban ki kell alakulnia egy személyes bizalomnak is irányomba.

Esküvői DJ? Igen!

 Egyre több pár gondolja úgy, hogy kedvenc dalaikat eredeti hanggal és kiváló minőségben szeretnék meghallgatni éppen ezért esküvői DJ-t keresnek fel. 

Meggyőződésem, hogy a modern lagziknak egy jó DJ legalább annyira kötelező darabja, mint az esküvői torta. 🙂 Szolgáltatásimat rendelhetitek külön-külön is, de van egy kedvező 2in1 csomagom is, amivel a kisebb költségvetésű menyegzőkre is gondoltam, hiszen nagyon jól tudom milyen költségekkel jár egy lakodalom megszervezése, és sokan nem engedhetik meg maguknak, hogy egy kisebb ház árát is meghaladja a költségvetésük! Minden esetben személyre szabott árajánlatot küldök ami kifejezetten a Ti lagzitokra lesz szabva!

slider_img.jpeg

Köszönjük szépen a sok segítséget, amit Tőled kaptunk az esküvőnk szervezésétől kezdve, egészen a lebonyolítása végéig. Hálásak vagyunk, amiért nemcsak levezényelted az estét, de a zenét is biztosítottad, a felmerülő problémákat orvosoltad, hozzájárulva evvel ahhoz, hogy “életünk legszebb napja”tényleg csodálatos legyen.

Enci & Tomi

-
wedding-1255520_1920

Nagyon szépen köszönjük! A családunk és barátaink is nagyon imádtak, mindenkitől csak a pozitív visszajelzést kaptuk, hogy milyen jól választottunk Téged! A DJ szolgáltatásodnak köszönhetően hatalmasat buiztunk. Szívből ajánlunk mindenkinek, aki házasságkötés előtt áll!

Niki & Balázs

-

letöltés

Nagyon köszönjük Neked még egyszer az egész estét, a legjobb döntés volt Téged választani! Tökéletes hangulatot teremtettél, azóta is dicsérnek a vendégeink. 🙂 Az esküvőszervezés során igazán akkor nyugodtunk meg, mikor először találkoztunk Veled. Már akkor éreztük, hogy mennyire profi kezekben leszünk és így is lett, tényleg minden úgy is alakult, ahogy szerettük volna.

Fanni & Robi

-

Foglalás menete

Fontos! Ha mindkét szolgáltatást szeretnétek igénybe venni, olyankor számoljatok azzal, hogy segítővel érkezem! 50 Km-es körzetben nem kérek útiköltséget, ezen felül viszont 40ft/km plusz költséggel kell számolnotok, ebben természetesen minden költségem (kopás, pályamatrica, üzemanyag stb.) benne van! Ha felkeltettem érdeklődéseteket, bizalommal keressetek az alábbi gombon vagy akár telefonon is!

Kapcsolat

Galéria

Kiemelt partnereim

0
Esküvő van már a hátam mögött!